Serie Jaguar verschijnt 22 september op Netflix

De Spaanse thrillerserie Jaguar verschijnt 22 september op Netflix. Bekijk hieronder de trailer. Jaguar speelt zich af in het Spanje van de jaren zestig, waar dan nog altijd talloze na het einde van de oorlog weggevluchte nazi’s zich schuilhouden.

Jaguar Netflix

Jaguar op Netflix

Isabel Garrido, een overlevende van het vernietigingskamp Mauthausen, volgt het spoor van Bachmann, de gevaarlijkste nazi in Europa. Ze ontdekt al snel dat ze er op haar missie niet alleen voor staat. Lucena, Castro, Sordo en Marsé zullen haar helpen het recht te doen zegevieren.

De thrillerserie werd bedacht door Ramón Campos, bekend van onder meer Cable Girls en High Seas. De rol van Isabel Garrido wordt gespeeld door Blanca Suárez, die in Cable Girls te zien was als Lidia. Ook Óscar Casas speelt mee, die we eerder zagen in actiefilm Xtremo. De serie wordt gemaakt door Ramón Campos en Gema R. Neira, die eerder samen de populaire serie Velvet maakten.

De serie Jaguar verschijnt 22 september op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter