Serie Liberty vanaf 22 maart bij Ziggo Movies & Series

De mini serie Liberty is vanaf 22 maart 2022 te zien bij Ziggo Movies & Series. Bekijk de trailer hieronder.

Serie Liberty 

Liberty speelt zich af in Tanzania eind jaren tachtig en vertelt het verhaal van twee Scandinavische expatgezinnen die ervan dromen de wereld te veranderen. Al snel ontdekken ze dat goede bedoelingen niet genoeg zijn om hun idealen te realiseren. De miniserie schildert een pijnlijk portret van de naïviteit van een groep buitenlandse welzijnswerkers, wier grootse plannen botsen met lokale weerstand en onoverbrugbare culturele verschillen.

De droom van Kirsten Knudsen om als verpleegster in de Derde Wereld te werken komt eindelijk uit. Met haar baby en tienerzoon verhuist ze van Denemarken naar Afrika, waar haar man al werkt. Daar wacht haar bovendien een kant-en-klare levensstijl, compleet met personeel en een rijkelijk van gin-tonic voorziene Scandinavische gemeenschap. Het lijkt een paradijs, maar met een prijs. Al snel leert ze de keerzijde van deze tropische idylle kennen. Het nieuwe leven in Tanzania biedt haar vele kansen, maar de consequenties zijn zwaar: corruptie, ontrouw en immorele keuzes die uiteindelijk ten koste gaan van relaties en gezinnen.

De cast bestaat uit namen als Anton Hjelje, Carsten Bjørnlund, Charlie Karumi, Connie Nielsen, Magnus Krepper, Sofie Gråbøl.

Liberty is gebaseerd op de gelijknamige, succesvolle roman van Jakob Ejersbro over zijn jeugdervaringen als Deense expat in Afrika. Liberty is een Deense miniserie van de zender DR1. De serie ging in première op 25 februari 2018.

De mini serie Liberty is vanaf 22 maart 2022 te zien bij Ziggo Movies & Series.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter