Serie Lost vanaf 5 juli wederom bij Videoland

Alle zes de seizoenen (121 afleveringen) van Lost zijn vanaf 5 juli wederom te zien bij Videoland. Eerder dit jaar werd Lost ook toegevoegd aan het aanbod van Disney Plus Star.

Lost ging in 2004 met veel fanfare van start en werd door J. J. AbramsDamon Lindelof en Jeffrey Lieber gecreëerd. De serie ging zes seizoenen lang over het verhaal van een groep overlevenden van een vliegtuigcrash, die ontdekken dat hun nieuwe eiland niet echt een tropisch paradijs is. Lost kreeg snel een flinke schare fans, maar kreeg ook kritiek vanwege te ingewikkelde verhaallijnen en een finale aflevering die velen niet kon bevredigen.

Lost op Videoland

Door een vliegtuigcrash stranden de overlevenden van vlucht 815 op een schijnbaar verlaten tropisch eiland. De schijn van verlatenheid verdwijnt al gauw. De overlevenden besluiten samen te werken, teneinde te overleven op het mysterieuze eiland. Iedere aflevering vertelt iets over de achtergrond van één van de mensen op het eiland aan de hand van flashbacks, en toont waarom de verschillende personages zich op een bepaalde manier gedragen en hoe onderlinge relaties zich ontwikkelen, met diverse mysterieuze verschijnselen op de achtergrond.

Rollen in de serie zijn er voor Naveen AndrewsMatthew FoxJorge GarciaJosh HollowayDaniel Dae KimYunjin KimEvangeline LillyTerry O’QuinnEmilie de RavinMichael EmersonHenry Ian CusickDominic MonaghanHarold PerrineauElizabeth MitchellKen LeungNestor CarbonellMaggie GraceJeremy DaviesJeff FaheyMalcolm David KelleyIan SomerhalderAdewale Akinnuoye-AgbajeMichelle RodriguezRebecca MaderSonya Walger.

Lost is gemaakt door J. J. AbramsDamon Lindelof en Jeffrey Lieber. Gedurende de hele serie dienden Lindelof en Carlton Cuse als showrunners en hoofdschrijvers, en werkten ze samen met vele andere uitvoerende producenten en schrijvers. Vanwege de grote cast en de kosten voor het filmen, voornamelijk op locatie in Oahu, Hawaii, was de serie een van de duurste op televisie, waarbij de pilot alleen al meer dan $ 14 miljoen kostte. Het fictieve universum en de mythologie van Lost werden uitgebreid door een aantal verwante media, het belangrijkste was een reeks korte mini-afleveringen genaamd Missing Pieces, en een 12 minuten durende epiloog met de titel The New Man in Charge.

Alle seizoenen van Lost zijn vanaf 5 juli te zien op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter