Serie Mare of Easttown vanaf 19 april bij Ziggo

Vanaf 19 april is de HBO serie Mare of Easttown te zien bij Ziggo Movies & Series met Kate Winslet in de hoofdrol. Winslet speelt Mare Sheehan. Ze is de enige rechercheur in haar politiekorps. Terwijl de druk toeneemt om een zaak van een vermist persoon op te lossen zoekt Mare een onbekende moordenaar in een stad waar iedereen een potentiële verdachte is. Bekijk hieronder alvast een trailer voor de HBO serie Mare of Easttown.

Mare of Easttown op Ziggo

The Mare of Easttown is een zevendelige miniserie die zich richt op Winslet’s Mare Sheehan, een detective uit een klein plaatsje in de Amerikaanse staat Pennsylvania. De normaal zo rustige en nietszeggende gemeenschap wordt op een dag geconfronteerd met de vondst van een lichaam in een rivier nabij het dorpje. Het blijkt te gaan om de jonge dochter van een inwoner, die alles op alles zet om de dader te vinden en desnoods het heft in eigen hand neemt. Terwijl Mare het onderzoek naar de vermoedelijke moord op het meisje in goede banen probeert te leiden, moet ze ook om zien te gaan met haar enerverende privésituatie, die al gauw met de zaak verstrengeld raakt.

Naast Winslet zijn er ook rollen voor Guy PearceJulianne NicholsonJean Smart, Angourie RiceEvan Peters, Cailee Spaeny, David Denman, John Douglas Thompson, Patrick Murney, James McArdle, Sosie Bacon, Joe Tippett en Neal Huff.

Mare of Easttown is een HBO productie. Het is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Brad Ingelsby, die ook de showrunner is met Craig Zobel als regisseur. Uitvoerende producenten zijn Paul Lee en Mark Roybal van Wiip, Winslet, Gavin O’Connor en Gordon Gray via Mayhem Pictures.

Mare of Easttown verschijnt op zondag 19 april 2021 op Ziggo Movies & Series.



VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter