Serie Rebel vanaf 28 mei op Disney Plus Star

Disney heeft de releasedatum van de serie Rebel bekendgemaakt. De reeks ging op 8 april 2021 op ABC in première. In Nederland zal Rebel vanaf 28 mei 2021 te zien op Disney Plus Star. Bekijk hieronder de trailer. Geïnspireerd door het leven van Erin Brockovich, is Annie “Rebel” Bello een advocaat zonder diploma in de rechten. Ze is een grappige, chaotische, briljante en onverschrokken vrouw die tot het uiterste gaat voor haar doelen en de mensen van wie ze houdt.

rebel disney star

Serie Rebel op Disney Plus Star

Rebel is geïnspireerd op het leven van de echte Erin Brockovich die met succes een rechtszaak in gang zette tegen een groot nutsbedrijf. Annie Bello, gespeeld door Katey Sagal (Married with Children, Sons of Anarchy, 8 Simple Rules), is een advocaat, maar zonder diploma in de rechten. Ze is een grappige, rommelige, briljante en onverschrokken vrouw die werkelijk geloofd in de doelen waar ze voor vecht en de mensen van wie ze houdt.

In de serie zijn er ook rollen voor John Corbett, James Lesure, Lex Scott Davis, Tamala Jones, Ariela Barer, Kevin Zegers, Sam Palladio, Andy Garcia.

Rebel is uitvoerend geproduceerd door Krista Vernoff (Station 19 en Grey’s Anatomy) en Alexandre Schmitt van Trip the Light, Erin Brockovich, John Davis en John Fox van Davis Entertainment, Andrew Stearn, Marc Webb en Adam Arkin.

De serie Rebel is vanaf 28 mei 2021 te zien op Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter