Serie Red Light vanaf 19 februari te zien bij NPO

Vraag jij je af waar en wanneer de Vlaams-Nederlandse serie Red Light te zien zal zijn? Dan hebben we goed nieuws. De dramaserie Red Light met Carice van Houten en Halina Reijn is vanaf 19 februari te zien bij de NPO. Hoewel de serie wekelijks te volgen is op NPO 1 en op NPO Start, verschijnt deze die dag ook in zijn geheel op NPO Plus. De serie is een wervelende, actuele dramaserie over drie vrouwen die zichzelf verliezen en elkaar vinden in de wereld van prostitutie en mensenhandel. Bekijk hieronder de trailer.

Red Light

Serie Red Light op NPO

In Red Light spelen Carice van Houten (Game of Thrones), Halina Reijn (Instinct) en Maaike Neuville (De Twaalf) drie vrouwen met heel verschillende achtergronden wiens levens vervlochten geraken. Sylvia, een prostituee, werkt in een bordeel met haar vriend/pooier, Esther is een bekende sopraanzangeres uit een welgesteld milieu en Evi is een gedreven politieagente die een grote zaak probeert te combineren met haar gezinsleven. Ze komen terecht in de gevaarlijke en intrigerende wereld van mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting in Antwerpen en Amsterdam. Gaandeweg komen de absolute tegenpolen erachter hoezeer ze elkaar nodig hebben om hun problemen op te lossen.

De cast bestaat uit Carice van Houten, Halina Reijn, Maaike Neuville, Jacob Derwig, Beppie Melissen, Nadia Amin, Celinde Schoenmaker, Robert de Hoog.

De regie is in handen van Wouter Bouvijn en Anke Blondé. Hoofdschrijver is veelgeprezen auteur en scenarist Esther Gerritsen (Nena, Dorst, Instinct). Christophe Dirickx (Tabula Rasa, De Helaasheid er Dingen) is co-schrijver. Met bijdragen van Frank Ketelaar (Klem, Overspel).

Op het International Series Festival in Cannes werd Red Light bekroond met de Special Performance Award en won Halina Reijn haar eerste Gouden Kalf.

Red Light is vanaf 19 februari te zien bij de NPO.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter