Serie Single Drunk Female vanaf 6 april te zien op Disney Plus

Please adult responsibly. Stream de serie Single Drunk Female vanaf 6 april exclusief op Disney Plus. In de serie dwingt een openbaar aanklager de 20-jarige alcoholist Sam om terug te gaan naar haar ouderlijk huis met haar overbezorgde moeder Carol. Omringd door alle triggers die haar aan het drinken hebben gebracht, probeert Sam om haar slechtste zelf te overwinnen om haar beste zelf te ontdekken. Althans, een soort van. Bekijk hieronder een trailer.

Single Drunk Female

Single Drunk Female op Disney Plus

Na een openbare flame-out bij een mediabedrijf in New York, wordt de 20-jarige alcoholist Samantha Fink gedwongen om de enige kans die ze heeft om nuchter te worden en gevangenisstraf te vermijden, aan te grijpen: terug naar huis gaan met haar aanmatigende moeder Carol. Terug in Greater Boston herstart Samantha haar leven, ze werkt in de plaatselijke supermarkt terwijl ze wordt omringd door alle triggers die haar in de eerste plaats hebben doen drinken. Geconfronteerd met overblijfselen van haar oude leven, waaronder ontmoetingen met haar perfecte voormalige beste vriend, die nu met haar ex aan het daten is, gaat Samantha op weg om haar slechtste zelf te overwinnen en erachter te komen wat haar beste zelf is. Soort van.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sofia Black-D’Elia, Rebecca Henderson, Sasha Compère, Lily Mae Harrington, Garrick Bernard, Ally Sheedy.

Single Drunk Female is een komedie serie die op 20 januari 2022 in première ging op Freeform. De serie komt van 20th Television en is geschreven en gemaakt door Simone Finch (The Connors), die samen met Jenni Konner (Camping, Girls), Phil Traill (Good Girls) en Nora Silver de uitvoerende producenten zal zijn. Leslye Headland (Russian Doll en Star Wars: The Acolyte) regisseerde en executive produceerde de pilot.

Single Drunk Female is vanaf 6 april te zien op Disney Plus.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter