Serie Superstore vanaf 20 september op Netflix

De eerste vijf seizoenen van de sitcom Superstore verschijnen 20 september op Netflix. Het zesde en laatste seizoen is echter nog niet aangekondigd. De serie volgt de werknemers van de gigantische supermarkt Cloud 9. Bekijk hieronder een trailer.

Superstore op Netflix

Superstore gaat over een unieke familie van medewerkers in een gigantische winkel. Van heldere nieuwkomers tot ervaren veteranen en van onbenullige vakantiekrachten tot gedreven managers. Samen gaan ze de dagelijkse sleur aan van hondsdolle koopjesjagers, rellen veroorzakende aanbiedingen en slaapverwekkende trainingssessies.

De hoofdrollen worden gespeeld door America Ferrera, Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Nichole Sakura, Mark McKinney, Kaliko Kauahi.

Superstore is een Amerikaanse komedieserie bedacht door Justin Spitzer. De serie wordt geproduceerd door Universal Television en The District. De serie werd voor het eerst uitgezonden op 30 november 2015 op NBC. Het laatste seizoen is nog niet door Netflix aangekondigd en staat ook nog niet op Amazon Prime Video, waar de eerste vijf seizoenen ook te zien zijn.

De serie Superstore is vanaf 20 september te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter