Serie Ten Minste Houdbaar Tot vanaf 2 juni te zien op NPO

De nieuwe AVROTROS- drama serie Ten Minste Houdbaar Tot is vanaf donderdag 2 juni te zien op NPO 1. In de nieuwe komische dramaserie bevindt het huwelijk van Anna (Ricky Koole) en Paul (Ruben van der Meer) zich na drieëntwintig jaar in zwaar weer als Anna’s hormonen beginnen op te spelen.

Ten Minste Houdbaar Tot serie

Jarenlang heeft Anna met liefde haar carrière in de koelkast gezet om volledig in dienst te staan van haar gezin en de baan van haar man Paul. Nu de kinderen op het punt staan van uitvliegen, zijn Anna en Paul klaar voor de zeven vette jaren. Het is eindelijk Anna’s beurt! Maar als haar lichaam plotseling dwingende tekenen van de overgang vertoont, ziet de toekomst er ineens een stuk minder rooskleurig uit. Anna is echter niet van plan om zich zonder slag of stoot over te geven aan de terreur van moeder natuur en gaat met een goeie dosis ontkenning en irrationele uitspattingen de strijd aan. Ondertussen neemt Pauls carrière een vlucht en is hij niet bij machte Anna te ondersteunen. Hoe harder Anna roept, hoe meer hij zwelgt in onbegrip. Of Anna en Paul het ondanks hun geschiedenis en liefde redden, is nog maar de vraag.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ricky Koole, Ruben van der Meer, Bobby van Vleuten, Babbelot Leeman, Juul Vrijdag. Verder zijn er rollen weggelegd voor Nazmiye Oral, Mattijn Hartemink, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Jennifer Evenhuis en Rian Gerritsen.

Het scenario van Ten minste houdbaar tot is geschreven door Eva Aben, de regie is in handen van Jan Albert de Weerd. De serie is een productie van Bing Film & Televisie en AVROTROS.

De serie Ten Minste Houdbaar Tot is vanaf 2 juni wekelijks te zien op NPO 1 en NPO Start.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter