Serie The Catch vanaf 19 juni te zien op Net 5

Op Net 5 is vanaf zondag 19 juni 2022 de serie The Catch te zien. Elke zondagavond kun je kijken naar een dubbele aflevering van deze serie. Bekijk hieronder een trailer.

The Catch op Net 5

Alice Vaughan (Mireille Enos) is een van de beste privédetectives van LA, gespecialiseerd in fraudezaken en een behoorlijke pittige tante. Toch slaagt haar verloofde (Peter Krause) erin om haar op te lichten en er vandoor te gaan met enkele miljoenen. Voordat dit een voortijdig einde van haar carrière betekent, begint ze vervolgens aan een persoonlijke missie om hem op te sporen. Alice laat zich door niets tegenhouden om haar voormalige verloofde te pakken te krijgen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Mireille Enos, Peter Krause, Alimi Ballard, Jay Hayden, Jacky Ido, Rose Rollins, Sonya Walger, Elvy Yost, John Simm.

The Catch is een misdaadserie van de zender ABC en ging in première op 24 maart 2016. De reeks werd gecreëerd door Jennifer Schuur, Kate Atkinson en Helen Gregory, en ontwikkeld door Allan Heinberg, en werd uitvoerend geproduceerd door Shondaland’s Shonda Rhimes en Betsy Beers. Julie Anne Robinson was ook uitvoerend producent en regisseerde de pilot-aflevering. De serie werd verlengd voor een tweede seizoen, dat op 9 maart 2017 in première ging. Op 11 mei 2017 annuleerde ABC de serie na twee seizoenen. We hoeven dus niet te wachten op The Catch seizoen 3.

The Catch kijken

The Catch is vanaf zondag 19 juni 2022 wekelijks om 20:30 uur met een dubbele aflevering te zien op Net5. Alle twintig afleveringen van de serie zijn in Nederland ook te zien bij Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter