Serie Time vanaf 1 september op BBC First met Sean Bean en Stephen Graham

Vanaf 1 september begint de serie Time op BBC First. Na eerdere uitzending op BBC One gaat de nieuwe serie Time binnenkort ook van start op BBC First. In de hoofdrollen zien we Sean Bean en Stephen Graham. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Serie Time op BBC

Mark Cobden (Sean Bean) belandt in de gevangenis, waar hij snel moet leren hoe daar te overleven. De cipier op zijn afdeling is de plichtsgetrouwe Eric McNally (Stephen Graham). Wanneer een gedetineerde een zwakke plek bij Eric ontdekt, staat Eric voor een onmogelijke keuze.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sean BeanStephen Graham, Siobhan Finneran, Sue Johnston, Hannah Walters, David Calder, Nadine Marshall, Michael Socha, Aneurin Barnard, Jack McMullen en James Nelson-Joyce.

De serie is geschreven door Jimmy McGovern. Hij was ook verantwoordelijk voor series als Cracker en Accused. Lewis Arnold tekendevoor de regie.

Time is vanaf 1 september te zien op BBC First.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter