Serie Time vanaf vanaf 6 juli op NPO met Sean Bean en Stephen Graham

De serie Time is vanaf 6 juli 2022 te streamen via NPO Plus, en vanaf 30 september zijn de afleveringen ook wekelijks te volgen op NPO 2 en NPO Start. In de hoofdrollen zien we Sean Bean en Stephen Graham. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Serie Time op NPO

Mark Cobden (Sean Bean) belandt in de gevangenis, waar hij snel moet leren hoe daar te overleven. De cipier op zijn afdeling is de plichtsgetrouwe Eric McNally (Stephen Graham). Wanneer een gedetineerde een zwakke plek bij Eric ontdekt, staat Eric voor een onmogelijke keuze.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sean BeanStephen Graham, Siobhan Finneran, Sue Johnston, Hannah Walters, David Calder, Nadine Marshall, Michael Socha, Aneurin Barnard, Jack McMullen en James Nelson-Joyce.

De serie is geschreven door Jimmy McGovern. Hij was ook verantwoordelijk voor series als Cracker en Accused. Lewis Arnold tekende voor de regie van het gevangenisdrama. De serie is door de BBC verlengd met een tweede seizoen.

Time is vanaf 6 juli 2022 te streamen op NPO Plus. Vanaf 30 september is de serie ook wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter