Serie Transplant vanaf 10 maart op Ziggo Movies & Series

Het medisch drama Transplant uit Canada is vanaf 10 maart te zien op Ziggo Movies & Series. De hoofdrol is voor Hamza Haq als Bash, een immigrant uit Syrië die zijn carrière in de spoedeisende geneeskunde opnieuw opbouwt in de trauma-eenheid van een ziekenhuis in Toronto. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Transplant bij Ziggo

Dr. Bashir Hamed, een Syrische arts met beproefde vaardigheden op het gebied van spoedeisende geneeskunde, neemt de moeilijke beslissing om zijn land te ontvluchten en een nieuw leven op te bouwen in Canada met zijn jongere zus Amira. Bash probeert zich door een nieuwe omgeving te navigeren nadat hij een felbegeerde residentie heeft verdiend op de afdeling spoedeisende hulp van een van de beste ziekenhuizen in Toronto, York Memorial.

Transplant is een Canadese medische dramaserie van de zender CTV. De serie ging in première op 26 februari 2020. In juni 2020 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen. Het drama werd bedacht door Joseph Kay.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hamza Haq, Laurence Leboeuf, Ayisha Issa, Jim Watson, Sirena Gulamgaus, Torri Higginson, Grace Lynn Kung, Sugith Varughese, Linda E. Smith, Kenny Wong, John Hannah.

De serie Transplant is vanaf 10 maart 2021 wekelijks te zien bij Ziggo Movies & Series.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter