Serie Vigil vanaf 11 december te zien op NPO 2

De BBC serie Vigil is vanaf 11 december te zien op NPO 2. Bekijk hieronder alvast een trailer. De serie van de producenten van Line of Duty draait om een mogelijke moord aan boord van een onderzeeër.

Vigil serie

De kernonderzeeër HMS Vigil patrouilleert in de Britse wateren vanaf een geheime locatie, klaar om het land te verdedigen en bereid om bij gevaar een thermonucleaire kernkop te lanceren. Wanneer aan boord een bemanningslid dood wordt aangetroffen, krijgt politierechercheur Amy Silva de taak om op onderzoek uit te gaan en te achterhalen of er meer achter de dood schuilt dan een ogenschijnlijke overdosis heroïne. Silva vermoedt van wel en gaat aan boord van de kernonderzeeër om iedereen te interviewen en naar aanwijzingen te zoeken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Suranne Jones, Rose Leslie, Shaun Evans, Paterson Joseph en Martin Compston.

Vigil is een Britse misdaadserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 29 augustus 2021 en is afkomstig van de producenten van Bodyguard en Line of Duty. Het werd geschreven door Tom Edge.

De zesdelige BBC-serie Vigil gaat in december van start bij de NPO met dubbele afleveringen op 11 december en op 18 december.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter