Serie Whitstable Pearl vanaf 27 september op BBC First

De Britse misdaadserie Whitstable Pearl debuteerde eerder dit jaar bij vod-dienst Acorn en gaat 27 september ook in première op BBC First. Een restauranteigenaar gaat in haar kustplaatsje aan de slag als privédetective. Bekijk hieronder een trailer.

Whitstable Pearl op BBC First

De alleenstaande moeder Pearl (Kerry Godliman) heeft in een vorige carrière een politieopleiding gedaan, en nu haar zoon volwassen is vervult ze haar langgekoesterde droom van een eigen detectivebureau, dat ze runt vanuit haar restaurant in de kustplaats Whitstable. Maar daar is de lokale politieman McGuire (Howard Charles) niet altijd even blij mee.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kerry Godliman, Howard Charles, Frances Barber, Isobelle Molloy, Rohan Nedd, Sophia Del Pizzo.

De serie is een Britse misdaaddramaserie uit 2021, geproduceerd door Acorn TV, gebaseerd op een reeks romans ‘The Whitstable Pearl Mystery and Disappearance at Oare’ van Julie Wassmer. Ht eerste seizoen bestaat uit in totaal zes afleveringen.

Whitstable Pearl is vanaf 27 september te zien op BBC First.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter