Serie Willow vanaf 30 november op Disney Plus

Vanaf 30 november is de serie Willow, te zien op Disney Plus Nederland. De serie zal het avontuur van de film uit 1988 voortzetten. De reeks zal zich concentreren op een onwaarschijnlijke groep helden die op zoek gaan naar en het opnemen tegen beide hun innerlijke demonen en echte vijanden terwijl ze proberen de wereld te redden.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

Willow serie

Willow serie op Disney Plus

Ruim drie decennia geleden werkte Ron Howard samen met George Lucas aan de fantasiefilm Willow. In 1987 produceerde Lucas Willow en Howard regisseerde de film; waar Warwick Davis de hoofdrol speelde van de goochelaar Willow Ufgood. Hoewel de film slechts een bescheiden box office succes werd, is Willow een cultfilm geworden. Nu kan het eindelijk een vervolg krijgen.

Hoewel er nooit een filmisch vervolg kwam, creëerden Lucas en voormalig X-Men-schrijver Chris Claremont wel een trilogie van romans die zich in die wereld afspeelden. In 1995 begon Shadow Moon de Chronicles of the Shadow War-trilogie. In dat verhaal verschoof de focus van Willow naar Elora Danan, het jonge meisje dat hij had beschermd toen ze nog een baby was.

Warwick Davis is het enige castlid uit de Willow film uit 1988 die terugkeert voor de serie. Hij zal zijn rol als Willow Ufgood opnieuw spelen. De schijnwerpers zullen nu echter op Princess Kit (Ruby Cruz) vallen, aangezien ze haar tweelingbroer die is ontvoerd moet redden. Kit gaat niet alleen op zoektocht, want een krijger genaamd Jade (Erin Kellyman) en Kits hulp Dove (Ellie Bamber), zullen haar vergezellen. Boorman (Amer Chadha-Patel) voegt zich ook bij de drie jonge vrouwen in ruil voor zijn vrijlating uit de gevangenis. Christian Slater voegt zich bij de cast als iemand die is gekoppeld aan Val Kilmer’s Madmartigan.

Jonathan Kasdan en Wendy Mericle leiden de serie.

Willow is vanaf 30 november 2022 te zien op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter