Serie Yellowstone vanaf 8 augustus in Nederland te zien op Paramount Network

Vanaf 8 augustus 2022 kun je in Nederland bij tv-zender Paramount Network kijken naar de eerste vier seizoenen van de serie Yellowstone.

Yellowstone, met Kevin Costner in de hoofdrol, werd eerder al verlengd voor een vijfde seizoen. De serie is bijzonder populair en het aanhoudende succes leidde er al toe dat Paramount de prequelserie 1883 ontwikkelde die eveneens een groot succes is geworden op de streamingdienst Paramount+. Verder zijn er nog twee, 6666 en 1932, in de maak.

Yellowstone serie in Nederland

Tweevoudig Academy Award-winnaar Kevin Costner schittert als John Dutton, de patriarch van de familie die de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten bestuurt. Hij is onder constante aanvallen van degenen waaraan het land grenst – landontwikkelaars, een Indiaas reservaat en het eerste nationale park van Amerika. Het is een intense studie van een gewelddadige wereld, verre van media-aandacht – waar grond ontwikkelaars miljarden opleveren en politici worden gekocht en verkocht door ‘s werelds grootste olie- en houtbedrijven. Waar drinkwater vergiftigd wordt en onopgeloste moorden geen nieuws is. Ze zijn een gevolg van het leven aan de nieuwe grens. Het is het beste en het slechtste van Amerika gezien door de ogen van een familie die beide vertegenwoordigt.

Yellowstone heeft een hoofdrol voor Oscar-winnaar Kevin Costner en is mede-gemaakt door de veelgeprezen, Oscar-genomineerde scenarioschrijver Taylor Sheridan (Wind River, Hell of High Water) en John Linson.

De cast bestaat ook uit Kelly ReillyCole HauserLuke GrimesKelsey Asbille, Gil Birmingham, Wes Bentley, Brecken Merrill, Jefferson White, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little en Ryan Birmingham.

De serie Yellowstone is vanaf 8 augustus in Nederland te zien op Paramount Network.

Yellowstone op Paramount Network

Paramount Network is een televisiezender die oorspronkelijk begon als TNN, opgericht door Gaylord Entertainment Company en Group W Satellite Communications in maart 1983. Sinds 2018 is deze zender in handen van Viacom. Paramount Network is 24 uur per dag te bekijken. Per tv-aanbieder verschilt het op welk kanaal de zender te zien is. Bekijk hieronder een overzicht.

  • Ziggo: kanaal 16
  • KPN: kanaal 13
  • Telfort, XS4ALL, KPN Digitenne combinatiekanaal: kanaal 12
  • Glashartmedia: kanaal 13
  • Caiway: kanaal 18
  • T-Mobile Thuis: kanaal 19
  • Canal Digitaal: kanaal 20

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter