Serie Ze Weten Alles Van Je vanaf 29 juni bij Videoland

In de nieuwe serie Ze Weten Alles Van Je duikt onderzoeksjournalist Nadia (Charlie Chan Dagelet) in de vermissing van cyberexpert Arjen Kamphuis. Bekijk hieronder een trailer.

In 2018 verdwijnt cyberexpert Arjen Kampuis op mysterieuze wijze in Noorwegen. Tot op de dag van vandaag roept de verdwijning veel vragen op en is zijn verhaal voer voor complottheorieën. Hoe kan het dat zijn telefoon een paar dagen na zijn verdwijning opeens aan is gegaan? Zit er ‘iemand’ of ‘iets’ achter zijn verdwijning? Ze Weten Alles Van Je is vanaf 29 juni in zijn geheel te zien bij Videoland.

Ze Weten Alles Van Je

De serie is een spannende combinatie van documentaire en fictie, die de kijker aan het denken zet over de gevaren waar Arjen voor waarschuwde rondom online privacy. Het fictieve karakter Nadia spreekt met de echte vrienden van Arjen en echte betrokkenen bij deze geruchtmakende verdwijningszaak die nooit is opgehelderd. Arjen was voorvechter van onder meer online privacy en veiligheid, bescherming tegen machtsmisbruik door bijvoorbeeld overheden en de bescherming van grondrechten. Deze voortrekkersrol in combinatie met zijn mysterieuze verdwijning leiden tot de wildste theorieën. De serie schijnt nogmaals licht op deze zaak, zet alles op een rijtje en laat bovendien ook zien hoe onzorgvuldig en achteloos af en toe wordt omgegaan met onze online privacy.

Onderzoeksjournalist Nadia duikt in de vermissing van privacy-expert Arjen Kamphuis, die tijdens een vakantie in Noorwegen in 2018 op raadselachtige wijze verdween. Bijna drie jaar later is hij nog altijd spoorloos. De verdwijning van Arjen heeft een gat geslagen in het leven van zijn dierbaren. Maar voor ons allemaal is zijn verdwijning een groot gemis. Want als niemand meer op de bres springt voor onze privacy, hoe kunnen we dan ooit nog veilig zijn? Wat is er met Arjen gebeurd en ten koste waarvan heeft hij ons steeds proberen te waarschuwen? In Ze Weten Alles van Je gaat Nadia op zoek naar het ware verhaal achter de verdwijning en ondervindt ze zelf de gevaren waar Arjen voor waarschuwde.

In de serie zijn er rollen voor Charlie Chan Dagelet, Monic Hendrickx en Jim Deddes.

De serie wordt geproduceerd door Dahl TV & Hollands Licht.

Ze Weten Alles Van Je is vanaf 29 juni te zien bij Videoland.

Foto: RTL/Videoland

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter