Seriously Single vanaf 31 juli op Netflix

Seriously Single is vanaf 31 juli te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer. Haar ongebonden, beste vriendin moedigt haar aan om haar vrijgezellenbestaan te omarmen. Maar deze vrouw snakt naar verbinding en kan haar laatste relatie niet vergeten.

Seriously Single op Netflix

Dineo date om verliefd te worden. Ze wordt verliefd om te trouwen. Maar ze huwt nooit. Ze wordt steeds gedumpt. Haar ongebonden, beste vriendin moedigt haar aan om haar vrijgezellenbestaan te omarmen. Maar deze vrouw snakt naar verbinding en kan vooral haar laatste relatie niet vergeten.

Seriously Single is een Zuid-Afrikaanse film, geregisseerd door Katleho Ramaphakela en Rethabile Ramaphakela op basis van een scenario door Lwazi Mvusi.

De cast bestaat uit Fulu Mugovhani, Tumi Morake, Bohang Moeko, Yonda Thomas, Tiffany Barbuzano, Lihle Dhlomo, Craig Jackson, Connie Chiume, Wayne Van Rooyen, Thabo Malema, Mpho Osei Tutu.

Seriously Single is vanaf 31 juli te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter