Sex and the City krijgt vervolg And Just Like That… bij HBO Max

Sex and the City krijgt een vervolg bij HBO Max. De nieuwe reeks heeft als titel And Just Like That…, en vormt een nieuw hoofdstuk in de baanbrekende HBO-serie van uitvoerend producent Michael Patrick King. De hoofdrollen worden gespeeld door Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis. Grote afwezige is Kim Cattrall, die Samantha Jones speelde. Dit meldt Variety.

Sex and the City vervolg And Just Like That…

De nieuwe Max Original-serie is gebaseerd op het boek Sex and the City van Candice Bushnell en de originele tv-serie gemaakt door Darren Star. De serie volgt Carrie, Miranda en Charlotte tijdens hun reis van de gecompliceerde realiteit van het leven en vriendschap in hun dertiger jaren naar de nog meer gecompliceerde realiteit van het leven en vriendschap wanneer ze vijftig zijn. De productie van de serie van tien afleveringen staat gepland om laat in het voorjaar in New York te beginnen.

Sarah Aubrey, Head of Original Content, HBO Max, vertelde:

“I grew up with these characters, and I can’t wait to see how their story has evolved in this new chapter, with the honesty, poignancy, humor and the beloved city that has always defined them.”

De originele Sex and the City-serie speelde zich af in New York City. De reeks werd genomineerd voor meer dan 50 Emmy Awards en won er zeven. In totaal had de HBO-show 94 afleveringen uitgezonden over zes seizoenen, deze gingen in première op 6 juni 1998 en eindigde op 22 februari 2004.

 Sarah Jessica Parker speelt Carrie Bradshaw, een zelf-beschreven “seksuele antropoloog,” die ‘Sex and the City’ schrijft, een kolom in de krant die de stand van zaken van seksuele Manhattanites verhalen publiceert. Haar vriendengroep, inclusief lief meisje Charlotte (Kristin Davis), scherpe Miranda (Cynthia Nixon) en partyanimal Samantha (Kim Cattrall), geeft Carrie genoeg informatie om verhalen te schrijven.

De serie werd gevolgd door een Sex and the City-film in 2008, die werd gevolgd door Sex and the City 2 in 2010. Sex and the City 3 werd ontwikkeld in 2016 maar werd uiteindelijk geannuleerd vanwege de onwil van co-ster Kim Cattrall om de rol van Samantha opnieuw te spelen. Cattrall lijkt ook niet betrokken te zijn bij And Just Like ThatVOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

GESCHREVEN DOOR

Glenn Abbink

BEKIJK OOK