Sex, Love & Goop vanaf 21 oktober op Netflix

Gwyneth Paltrow komt met een nieuwe lifestyleprogramma naar Netflix. In Sex, Love & Goop gaat ze samen met een team van experts, met koppels in gesprek over seks en intimiteit. De reeks is vanaf vanaf 21 oktober te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Sex, Love & Goop

Wat is jouw erotische blauwdruk? Sex, Love & Goop volgt moedige, echte koppels terwijl ze samenwerken met seksexperts om hun lichaam te verkennen en methoden te leren om hun relaties te verbeteren. Door diepere intimiteit en een open geest ervaart elk koppel plezier, seks en intimiteit op een andere manier. Vanuit de geesten achter goop onderzoekt de serie hoe seks en intimiteit anders tot uiting komen – en er is meer aan plezier dan je denkt.

Sex, Love & Goop is bedoeld als een gewaagde nieuwe serie die seks demystificeert om toegang te krijgen tot de kern ervan. Belangrijker dan of en hoe vaak je het doet, is of je in staat bent om echte intimiteit te bereiken en open staat om je kwetsbaarheden aan je partner te onthullen. Dit zijn allemaal ideeën die afkomstig zijn van het goop-team, een bedrijf gelanceerd door Paltrow wiens idee het is om alledaagse onderwerpen nieuwsgierig en zonder oordeel aan te pakken.

Het is het tweede programma dat Paltrow maakt voor Netflix. Eerder gaf ze wellness-tips in The Goop Lab.

Sex, Love & Goop verschijnt 21 oktober op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter