Shailene Woodley niet in The Amazing Spider-Man 2

Op een paar setfoto’s van The Amazing Spider-Man 2 zagen we actrice Shailene Woodley als Mary Jane Watson. Nu blijkt echter dat het beeldmateriaal niet gebruikt zal worden in de sequel. In een interview met Entertainment Weekly, bevestigde Woodley dat haar personage is weggesneden uit de film en pas in de derde film zal verschijnen:

“Of course I’m bummed. But I’m a firm believer in everything happening for a specific reason….based on the proposed plot, I completely understand holding off on introducing (Mary Jane) until the next film.”

De derde en de vierde films in de franchise kregen recentelijk nog een release datum, 2016 end 2018 respectievelijk.

In The Amazing Spider-Man 2 heeft Peter Parker een druk leven. Aan de ene kant moet hij slechteriken uitschakelen als Spider-Man en aan de andere kant brengt hij veel tijd door met zijn geliefde Gwen. Hij kan niet wachten tot hij klaar is op de middelbare school. Peter is zijn belofte aan Gwens vader, bij haar wegblijven om haar te beschermen, niet vergeten, maar het is een belofte die hij niet kan houden. Alles zal voor Peter veranderen wanneer een nieuw schurk opstaat, Electro, een oude vriend terugkeert, Harry Osborne en hij meer ontdekt over zijn verleden.

De film zal vanaf 7 mei 2014 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.