Shaun of the Dead krijgt ‘update’ vanwege coronavirus

Acteurs Simon Pegg en Nick Frost hebben onlangs op ludieke wijze ingespeeld op de huidige situatie rondom het coronavirus. De twee hebben namelijk een iconische scene vanuit Shaun of the Dead (waarin beide heren te zien waren) opnieuw gemaakt, maar dan in stijl van de coronacrisis.

De 2004 verschenen horrorkomedie draait om twee vrienden die zich staande proberen te houden in een zombie apocalyps. Een van de meest bekende scenes laat zien hoe de twee hun plan doorspreken. Het uiteindelijke doel wordt om de kroeg in te duiken en hopen dat alles snel weer overwaait. Als je wilt zien hoe dat er ook alweer uitzag dan kun je het betreffende stukje hieronder bekijken:

Gezien een groot deel van wereld zich vanwege het coronavirus ook in een benaderde situatie bevindt hebben Simon Pegg en Nick Frost onlangs een nieuwe versie gemaakt van de eerdergenoemde scene. Dit omdat het dit keer niet wenselijk is om met zijn allen in de kroeg te gaan zitten. De nieuwe versie bevat grappen over de huidige politieke situatie en natuurlijk…toiletpapier. Het resultaat zie je hieronder:

Shaun of the Dead verscheen in 2004 en was destijds een succesvolle titel. Daarnaast zijn er vandaag de dag nog steeds filmliefhebbers die deze horrorkomedie hoog op hun lijstje met favorieten hebben staan. Als jij de film na het zien van deze video’s nog eens wilt bekijken dan kan dat onder andere via Netflix.