She-Hulk: Attorney at Law vanaf vandaag te zien op Disney Plus

De Marvel Studios serie She-Hulk: Attorney at Law is vanaf vandaag, 17 augustus 2022, te zien op Disney Plus Nederland. Elke donderdag verschijnt een nieuwe aflevering op de streamingdienst. Bekijk de trailer hieronder.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

She-Hulk: Attorney at Law te zien op Disney Plus

In She-Hulk speelt Tatiana Maslany de rol van Jennifer Walters, een advocaat uit New York wiens leven verandert na een ongeluk, waardoor ze een bloedtransfusie krijgt van haar neef Bruce Banner. Als gevolg hiervan krijgt Jennifer dezelfde ongelooflijke krachten als de Hulk, wat haar leven als advocaat en haar nieuwe leven als superheld zal beïnvloeden.

Tatiana Maslany speelt de hoofdrol van Jennifer Walters / She-Hulk. In de serie zien we ook Mark Ruffalo als Hulk, Benedict Wong als Wong (Doctor Strange) en Tim Roth in de rol van The Abomination, die voor het eerst verscheen in The Incredible Hulk uit 2008 en onlangs verscheen als het personage in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Andere castleden zijn Jameela Jamil, Ginger Gonzaga, Josh Segarra en Renée Elise Goldsberry. Het lijkt er op dat ook Charlie Cox zijn opwachting maakt in de serie als Matthew Murdock alias Daredevil.

She-Hulk is ontwikkeld en geschreven door Jessica Gao. De showrunner van de serie is Jessica Gao en Kat Coiro & Anu Valia dienen als regisseurs voor de serie. She-Hulk debuteerde in Marvel Comics ‘Savage She-Hulk’ # 1 in 1980, gemaakt door schrijver Stan Lee en kunstenaar John Buscema. Haar alter ego is Jennifer Walters, de nicht van Bruce Banner / Hulk, die na te zijn neergeschoten een bloedtransfusie van Bruce krijgt die haar in een vergelijkbaar groen monster verandert. Ze werd later lid van de Avengers en verving kort Ben Grimm in The Fantastic Four.

She-Hulk: Attorney at Law is vanaf 17 augustus 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter