Sherlock seizoen 1 t/m 4 vanaf 11 augustus op HBO Max

Alle vier de seizoenen van de BBC-serie Sherlock zijn vanaf 11 augustus 2022 te zien op HBO Max. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Sherlock op HBO Max

Deze versie van Sherlock is modern, prikkelend en gevaarlijk. Sherlock speelt zich af in het huidige Londen, Holmes is even briljant en arrogant als altijd. Samen met zijn trouwe vriend Watson die in de oorlog in Afghanistan als een militaire arts heeft gewerkt, beleven ze spannende, grappige en schandelijke avonturen.

Sherlock is een Britse misdaaddramaserie gebaseerd op Sir Arthur Conan Doyle’s detectiveverhalen over Sherlock Holmes. De  serie is gecreëerd door Steven Moffat en Mark Gatiss. De hoofdrollen worden gespeeld door Benedict Cumberbatch als Sherlock Holmes en Martin Freeman in de rol van dokter John Watson, met Rupert Graves als inspecteur Lestrade en Una Stubbs als Mrs Hudson. De nieuwe schurk Culverton Jones wordt gespeeld door Toby Jones.

Dertien afleveringen zijn geproduceerd, met vier driedelige seizoenen die werden uitgezonden van 2010 tot 2017 en een speciale aflevering die werd uitgezonden op 1 januari 2016.

Sherlock is vanaf 11 augustus 2022 te zien op HBO Max.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter