Silent Witness seizoen 25 vanaf 23 mei te zien op BBC One

De populaire Britse detective/politieserie Silent Witness seizoen 25 is vanaf 23 mei te zien op BBC One. In de Britse misdaadreeks draait om een team van forensische pathologen in Londen. Het jubileum wordt gevierd met de terugkeer van Amanda Burton als het oorspronkelijke hoofdpersonage. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Silent Witness seizoen 25

Forensisch patholoog Samantha Ryan voert hartstochtelijk strijd voor de waardigheid van de doden. Elk lijk dat voor haar ligt, was ooit een levend wezen. Ze is dan ook altijd vastbesloten erachter te komen hoe en waarom mensen aan hun eind zijn gekomen. Sam sluit geen compromissen en is voortdurend hardnekkig op zoek naar de waarheid. Als ze ontevreden is over de conclusies van de politie, gaat ze zelf op onderzoek uit en ondervraagt ze de getuigen. Dat leidt soms tot spanningen, maar zelfs de politie moet toegeven dat haar aanpak en haar scherpzinnigheid wel vruchten afwerpen.

Forensisch pathologen staan ​​voor persoonlijke en professionele uitdagingen in een spannende thriller die van de plaats delict naar het laboratorium gaat. Amanda Burton maakt een dramatische terugkeer naar Silent Witness en speelt opnieuw haar rol van Sam Ryan voor het 25-jarig jubileum. Amanda verscheen voor het eerst in de hoofdrol van patholoog Sam Ryan in 1996. Ze speelde de hoofdrol in 54 afleveringen voordat ze vertrok in 2004, toen haar personage terugkeerde naar Noord-Ierland om bij haar familie te zijn. Burton zegt:

“I am so excited to be returning to Silent Witness and stepping back into Sam Ryan’s shoes – with a difference! Audiences can look forward to plenty of twists and turns as they discover what Sam’s been doing since leaving the Lyell.”

Amanda voegt zich bij collega-castleden Emilia Fox (Nikki Alexander), David Caves (Jack Hodgson) en Genesis Lynea (Simone Tyler) voor zes gloednieuwe afleveringen die de 25e verjaardag van het immens populaire primetime drama zullen vieren. Emilia Fox zegt:

“It is such a delight and thrill to be working with Amanda. To have Sam Ryan back again at the heart of the show is the greatest way of all to celebrate the 25th anniversary of Silent Witness.”

De serie is gebaseerd op de boeken van Nigel McCrery en werd voor het eerst uitgezonden in 1996.

Silent Witness seizoen 25 is vanaf 23 mei te zien op BBC One.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter