Sony over Tobey Maguire & Andrew Garfield geruchten in Spider-Man 3

Na de recente toevoegingen van Jamie Foxx‘ Electro en Benedict Cumberbatch‘s Doctor Strange, zijn de speculaties en theorieën van MCU-fans toegenomen over de langverwachte Spider-Man 3 van Marvel Studios en Sony Pictures. Een zeer populair castinggerucht is dat Tobey Maguire en Andrew Garfield naar verluidt in gesprek zijn om hun respectievelijke versies van Spider-Man opnieuw te spelen. Nu heeft Sony Pictures zich eindelijk uitgelaten over dit gerucht via Entertainment Tonight door een eenvoudige reactie te geven, die de betrokkenheid ​​van Maguire en Garfield bij de door Tom Holland geleide Spider-Man 3 niet geheel ontkent. Een vertegenwoordiger van de studio zei:

“Those rumored castings are not confirmed.”

Het was ook verrassend dat de studio besloot te reageren op geruchten, vooral omdat ze dat nog niet eerder hebben gedaan bij eerdere projecten. Als grote castingonderhandelingen zoals deze inderdaad achter de schermen plaatsvinden, is het begrijpelijk dat Sony Pictures en Marvel Studios deze onthulling voor de toekomst willen behouden wanneer de onderhandelingen al zijn afgerond.

Spider-Man 3

Tom Holland zal terugkeren voor de film als de titulaire muurcrawler, en het valt nog te bezien tegen welke schurken hij het zal opnemen. Gezien het einde van Far From Home staat een willekeurig aantal van zijn schurken waarschijnlijk te popelen om te vechten. De derde aflevering van de Spider-Man-films van de MCU bevat ook de terugkeer van Zendaya (Euphoria, Dune) als MJ. Holland’s Spider-Man zal volgens de nieuwe overeenkomst ook in een andere Marvel Studios-film verschijnen.

Hoewel het grootste deel van de cast terugkomt voor de threequel, vervaagt de casting van Foxx de lijnen tussen de drie webslinger franchises van Sony verder. Eerder werd J.K. Simmons al teruggehaald als J.Jonah Jameson uit de trilogie van Sam Raimi. Daarnaast wordt verwacht dat de Sony Universe van Marvel-personages onder leiding van Venom binnenkort overgaan in het Marvel Cinematic Universe.

Oorspronkelijk stond Spider-Man 3 gepland voor een release op 16 juli 2021, maar werd de film eerst teruggeschoven naar 5 november en zal nu verschijnen op 17 december 2021.

Sony’s aankomende Spidey-lei bevat het Venom vervolg, met in de hoofdrol Tom Hardy en geregisseerd door Andy Serkis, evenals Jared Leto’s Morbius, een Kraven the Hunter-film en een spin-off met Silver Sable en Black Cat.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter