Soof 3 trailer | Maart 2021 in de bioscoop

Voor de állerlaatste keer kruipt Lies Visschedijk in de huid van Soof. De derde bioscoopfilm van de populaire reeks belooft een mooi verhaal vol hoogte- en dieptepunten te worden. Bekijk hieronder de officiële trailer van Soof 3! Vanaf maart 2021 in de bioscoop.

Soof 3 trailer

In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, De Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Wanneer ze slecht nieuws krijgt, komt Sacha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Na twee succesvolle films keren Lies VisschedijkFedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn terug in hun rollen. Roos Dickmann, Elise Schaap, Eva Laurenssen en Sarah Janneh spelen na intrede gemaakt te hebben in de serie ook mee in de derde film. En Teun Stokkel, Rick Paul van Mulligen, Noortje Herlaar en de Engelse acteur Manpreet Bachu zijn aan de cast zijn toegevoegd.

De komedie van regisseuse Anne de Clercq is geïnspireerd door de columns van Sylvia Witteman en werd geschreven door Anne de Clercq, Eddy Terstall, Luuk van Bemmelen.

Soof 3 draait vanaf 4 maart in de bioscopen!VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter