Soof wordt tv-serie

Begin december verschijnt het vervolg op de succesvolle komedie Soof in de bioscoop. Soof zal vervolgens de overstap maken naar televisie. Volgend jaar lanceren RTL 4 en Videoland een tv-serie gebaseerd op het door Lies Visschedijk gespeelde filmpersonage. De serie verschijnt in eerste instantie via Videoland om later ook te worden uitgezonden op RTL. In de tv-serie duiken bestaande, maar ook nieuwe personages op.

Soof serie

De serie is een spin-off van Soof 2, de bioscoopfilm die vanaf 8 december in de bioscoop te zien is. In de film loopt het huwelijk van Soof en haar man Kasper (Fedja van Huêt) definitief op de klippen. De nieuwe liefde in haar leven is dierenarts Thomas (Daan Schuurmans), maar ook dat is geen vanzelfsprekend sprookje.

In Soof 2 zien we ook Dan Karaty, Anneke Blok, Maryam Hassoun, Patrick Stoof, Pip Pellens, Oscar Aerts, Achmed Akkabi, Birgit Schuurman en Elise van ‘t Laar.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter