Spaanse serie Santo vanaf 16 september op Netflix

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de misdaadserie Santo uit Spanje. De serie volgt twee politieagenten op twee verschillende continenten, die de handen ineen slaan om een ​​gemeenschappelijke vijand te achtervolgen maar niemand heeft zijn gezicht ooit gezien. Bekijk de trailer hieronder.

Santo op Netflix

Santo is een spannende misdaad-, actie- en thrillerserie. Het vertelt het verhaal van Santo, ‘s werelds meest gezochte drugsdealer wiens identiteit onbekend is. Cardona (Bruno Gagliasso) en Millán (Ral Arévalo), de twee politieagenten die hem achtervolgen, zijn aanvankelijk elkaars tegenpolen, maar ze zullen moeten leren communiceren en elkaar begrijpen om de zaak op te lossen en in leven te blijven.

Miguel Ángel Fernández (Tiempos de guerra, Desaparecidos) en Gustavo Lipsztein (Travesía mortal, Losing my Marbles) zijn de scenarioschrijvers in deze serie, geproduceerd door Nostromo Pictures voor Netflix en geregisseerd door Gonzalo López-Gallego (Néboa, La zonarim) en Vicente Amo (A Divisão, Copa Hotel).

De cast bestaat uit namen als Bruno Gagliasso, Raul Arevalo, Victoria Guerra, Thomas Aquino, Greta Ferandez.

Santo werd bedacht door Carlos López García, die eerder schreef voor Hache.

Santo verschijnt 16 september op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter