Spaanse serie The Girl in the Mirror vanaf 19 augustus op Netflix

The Girl in the Mirror (tevens bekend als Alma) is een Spaanse Netflix Original horrorserie gemaakt, geschreven en geregisseerd door Sergio G. Sánchez. De reeks is vanaf 19 augustus 2022 te zien op Netflix. De serie volgt Alma, die worstelt met haar herinneringen en nachtmerries na een gruwelijk ongeluk waarbij de meeste van haar klasgenoten omkomen. Bekijk de trailer hieronder.

The Girl in the Mirror op Netflix

Na het overleven van een busongeluk waarbij bijna al haar klasgenoten omkomen, wordt Alma wakker in een ziekenhuis zonder herinnering aan het incident… of aan haar verleden. Haar huis zit vol met herinneringen die niet van haar zijn, en zowel geheugenverlies als trauma zorgen ervoor dat ze nachtmerries en visioenen ervaart die ze niet kan verhelderen. Met de hulp van haar ouders en vrienden, die haar onbekend zijn, zal ze proberen het mysterie rond het ongeluk te ontrafelen terwijl ze worstelt om haar leven en haar identiteit terug te krijgen.

De cast, geleid door Mireia Oriol, bevat verder namen als Álex Villazán, Pol Monen, Claudia Roset, Javier Morgade, Nil Cardoner, María Caballero, Milena Smit en Elena Irureta.

The Girl in the Mirror is vanaf 19 augustus 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter