Spannende trailer voor Netflix serie Pieces of Her met Toni Collette

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven van Pieces of Her, de aankomende serie adaptatie van Karin Slaughters thrillerroman, met in de hoofdrollen Emmy-winnaar Toni Collette en Bella Heathcote. De reeks zal vanaf 4 maart 2022 te zien zijn op Netflix.

De trailer, die je hieronder kunt bekijken, toont een vrouw die de waarheid over de echte identiteit van haar moeder ontrafelt na een traumatische gebeurtenis die haar kijk op haar moeder volledig verandert.

Pieces of Her serie

Pieces of Her

Gesitueerd in een slaperig stadje in Georgia, veroorzaakt een willekeurige gewelddaad een onverwachte reeks gebeurtenissen voor de 30-jarige Andy Oliver en haar moeder Laura. Wanhopig op zoek naar antwoorden, begint Andy aan een gevaarlijke reis door Amerika en trekt haar naar het donkere, verborgen hart van haar familie.

Pieces of Her markeert Collette’s nieuwste samenwerking met Netflix na de hoofdrol in de film Wanderlust en in Unbelievable, waarvoor ze een Golden Globe-nominatie verdiende voor beste vrouwelijke bijrol in een serie.

Naast Collette en Heathcote zijn er rollen voor Jessica Barden, Jacob Scipio, Joe Dempsie, Aaron Jeffery, Omari Hardwick, Gil Birmingham, David Wenham, Calum Worthy, Nicholas Burton en Terry O’Quinn.

De afleveringen werden geregisseerd door Minkie Spiro (The Plot Against America), die eerder werkte aan Fosse/Verdon. De roman The Pieces of Her werd voor het eerst gepubliceerd in 2018 door bestsellerauteur Karin Slaughter, die bekend staat om het schrijven van misdaadromans zoals Cop Town, Pretty Girls en The Good Daughter.

Pieces of Her is vanaf 4 maart 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter