Speelgoed Godzilla toont het monster

Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures hebben een Godzilla speelgoedfiguur gemaakt, gebaseerd op het ontwerp uit Gareth Edwards’ film. Op onderstaande foto’s is duidelijk te zien hoe het monster er uit zal zien.

Godzilla is een fictief dinosaurusachtig monster dat voorkomt in meerdere films en televisieseries, en behoort tot de Kaijumonsters. Hij was voor het eerst te zien in de Japanse film Gojira geproduceerd door de Toho Film Company Ltd in 1954.

Gareth Edwards regisseert de remake van de oorspronkelijke Godzilla-film, met in de hoofdrollen Aaron Taylor-JohnsonKen WatanabeElizabeth OlsenJuliette BinocheDavid StrathairnBryan Cranston en Sally Hawkins.

Wanneer boosaardige wezens, versterkt door de wetenschappelijke arrogantie van de mens, de mensheid en haar voortbestaan bedreigen slaat Moeder Natuur terug met haar eigen ultieme wapen, Godzilla, een verwoestende natuurkracht, die het in een heftige strijd zal opnemen tegen deze creaturen. Temidden van alle geweld en chaos volgen we drie leden van een gezin. Joe Brody (Cranston) is een wetenschapper in Japan. Hij ontdekt als één van de eersten een anomalie in sonargegevens en is net met zijn onderzoek hiernaar begonnen wanneer de hel losbarst. Zijn stiefzoon Ford (Taylor-Johnson), een jonge marineofficier, probeert ondertussen terug te keren naar zijn gezin in San Francisco, waar zijn vrouw Elle (Olsen), een verpleegster, haar handen vol heeft met het helpen van mensen in nood.

De film is vanaf 15 mei in de bioscoop te zien.

Godzilla

Godzilla

sg

Godzilla

sgs

Godzilla