Spelshow Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses vanaf 1 april op HBO Max Nederland

Vanaf vrijdag 1 april 2022 is de spelshow Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses te zien op HBO Max Nederland. Hogwarts Tournament of Houses is een vierdelige quizshow ter ere van het 20-jarig jubileum van de Harry Potter-filmserie. De show wordt gepresenteerd door Helen Mirren.

De kennis van Harry Potter-fans wordt getest in een quiz gethematiseerd naar de bekende franchise, ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van de eerste film uit de achtdelige serie. Honderden vragen over triviale kennis worden afgewisseld met speciale optredens van beroemde gasten. De fans die het meeste weten over het uitgebreid beschreven, gedetailleerde universum van Harry Potter mogen de titel ‘House Cup Champion’ mee naar huis nemen.

Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses

Oscarwinnares Dame Helen Mirren presenteert de vierdelige spelshow Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses. Deze was eind 2021 in de Verenigde Staten al te zien via de zenders TBS en Cartoon Network.

Het zal honderden trivia-vragen en speciale gastoptredens bevatten om te onthullen welke fans het Harry Potter-universum het beste kennen en de titel van House Cup-kampioen mee naar huis neemt. De spelers strijden in teams van drie in een van de vier Hogwarts Houses. Elke week nemen twee teams het tegen elkaar op en de winnaar gaat door naar de finale.

Speciale gasten zijn Shirley Henderson (Myrtle Warren), Matthew Lewis (Neville Longbottom), Tom Felton (Draco Malfoy), Simon Fisher-Becker (Fat Friar), Luke Youngblood (Lee Jordan) en Dan Fogler (Jacob Kowalski). Saturday Night Live-ster Pete Davidson en komiek Jay Leno, beiden zelfverklaarde Harry Potter-fans, treden ook op.

De prijs die aan het winnende team wordt aangeboden, omvat een $ 1000 shopping spree in de Harry Potter New York-winkel, kaartjes voor de Broadway Lyric Theatre-productie van Harry Potter and the Cursed Child en vroege vertoningen voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.

Hogwarts Tournament of Houses is vanaf vrijdag 1 april 2022 te zien op HBO Max Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter