Spider-Man: Across the Spider-Verse uitgesteld naar juni 2023

Slecht nieuws voor de fans die uitkeken naar de volgende Spider-Man film dit najaar. Sony Pictures heeft Spider-Man: Across the Spider-Verse uitgesteld naar 2 juni 2023. “Part One” verdwijnt ook uit de titel. Dit betekent niet dat het tweede deel van de Spider-Verse sequel komt te vervallen. Spider-Man: Across The Spider-Verse Part II staat gepland voor 24 maart 2024.

Het vooruitschuiven van Spider-Man: Across the Spider-Verse heeft waarschijnlijk te maken met het herorganiseren van de planning van Sony Pictures. Recent heeft het bedrijf een aantal nieuwe titels aangekondigd. Eén daarvan is de Spider-Man spin-off Madame Web, met Dakota Johnson. Die film staat gepland voor volgend jaar 7 juni. Die zomer zul je dus geen tekort hebben aan Spider-films. Verder wordt er een derde Equalizer film met Denzel Washington verwacht op 1 september 2023.

Christopher Miller, producent en schrijver van Across the Spider-Verse, is in ieder geval niet pessimistisch over deze her-planning. In een tweet noemde hij dit een kans om de film nog beter te maken.

Spider-Man: Across the Spider-Verse naar 2023

In Spider-Man: Across the Spider-Verse zal Jessica Drew/Spider-Woman (Issa Rae) zich voegen bij Shameik Moore en Hailee Steinfeld, die hun rol als Miles Morales/Spider-Man en Gwen Stacy/Spider-Gwen opnieuw zullen spelen. Plotdetails worden geheim gehouden, maar zullen naar verluidt meerdere Spider-aangedreven karakters bevatten uit Marvel Comics.

In april werd aangekondigd dat Joaquim Dos Santos, Kemp Powers en Justin K. Thompson het trio van regisseurs van de film zullen zijn. Phil LordChristopher Miller, Amy Pascal, Avi Arad en Christina Steinberg keren allemaal terug om het Sony Pictures-project te produceren. De originele Spider-Verse-regisseur Peter Ramsey zal samen met Aditya Sood uitvoerend produceren.

De film Spider-Man: Into the Spider-Verse uit 2018 volgt de tiener Miles Morales die de Spider-Man van zijn universum wordt en moet samenwerken met vijf Spider-individuen uit andere dimensies om een ​​bedreiging voor alle realiteiten te stoppen. De film won de 2019 Academy Award voor beste animatiefilm en bracht $ 375,5 miljoen op aan de wereldwijde box office.

De stemmencast bestaat uit namen als Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Issa Rae, Oscar Isaac, Jake Johnson.

Spider-Man: Across the Spider-Verse moet vanaf 2 juni 2023 in de bioscoop verschijnen!VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter