Spider-Man: Freshman Year vanaf 2024 op Disney Plus

Marvel Studios deelt nieuwe details over Spider-Man: Freshman Year op San Diego Comic-Con 2022. Als onderdeel van Spider-Mans enorme rol in het Marvel Cinematic Universe, werd in 2021 zijn oorsprongsverhaal in de vorm van een animatieserie aangekondigd. De originele reeks verkent de Marvel Cinematic Universe-avonturen van de muurkruiper voorafgaand aan Captain America: Civil War.

Toen Peter Parker in Civil War uit 2016 verscheen in het MCU, ontmoetten we een jonge Spider-Man die ongeveer een jaar lang de webslingeraar was in de buurt voordat hij bij het conflict van Tony Stark en Steve Rogers betrokken raakte. Nu krijgen we de kans om de begindagen van deze populaire superheld te zien.

De serie werd voor het eerst aangekondigd op Disney+ Day in november 2021 met de onthulling van het stijlvolle logo van de serie. Spider-Man: Freshman Year wordt geschreven en geproduceerd door Jeff Trammel. Het is momenteel onduidelijk of Tom Holland zijn rol als Spider-Man zal hernemen.

Spider-Man: Freshman Year

Spider-Man: Freshman Year voegt zich in het rijtje van een groeiend aantal geanimeerde Spider-Man-projecten, waarvan de grootste de twee sequels zijn op het geliefde Spider-Man: Into The Spider-Verse. De eerste van deze twee films is Spider-Man: Across the Spider-Verse waarvan de releasedatum werd verschoven van 7 oktober 2022 naar 2 juni 2023, met als opvolger Spider-Man: Beyond the Spider-Verse. Deze staat gepland voor een release op 29 maart 2024.

Spider-Man: Freshman Year wordt in 2024 uitgebracht op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter