Spider-Man: No Way Home Extended Cut vanaf 8 september in de bioscoop

Vanaf 8 september 2022 is Spider-Man: No Way Home Extended Cut te zien in de bioscoop, inclusief een aantal minuten extra speeltijd. De kaartverkoop is gestart.

Spider-Man: No Way Home veroverde de wereld. De film bracht een indrukwekkend bedrag op aan de wereldwijde kassa en nu keert de film terug in de bioscoop.

Spider-Man No Way Home Extended Cut

Spider-Man: No Way Home Extended Cut

Voor het eerst in de filmgeschiedenis van Spider-Man wordt de identiteit van onze vriendelijke buurtheld onthuld, waardoor zijn superheldenverantwoordelijkheden in conflict komen met zijn normale leven en degenen om wie hij het meest geeft in gevaar komen. Wanneer hij de hulp inroept van Doctor Strange om zijn geheim te herstellen, scheurt de spreuk een gat in hun wereld, waardoor de machtigste schurken die ooit tegen een Spider-Man hebben gevochten, in welk universum dan ook, vrijkomen. Nu zal Peter zijn grootste uitdaging tot nu toe moeten overwinnen, die niet alleen zijn eigen toekomst voor altijd zal veranderen, maar ook de toekomst van het Multiverse.

Spider-Man: No Way Home ziet de terugkeer van Tom Holland als de geliefde muurcrawler, evenals Tobey Maguire en Andrew Garfield. Het derde deel in de Spider-Man reeks van het MCU ziet ook de terugkeer van Zendaya (Euphoria, Dune) als MJ, Jacob Batalon als Ned Leeds, Marisa Tomei (The King of Staten Island) als tante May, Tony Revolori (The French Dispatch) als Flash en Hannibal Buress (Tag) als Coach Wilson. Ook keert Benedict Cumberbatch terug als Doctor Strange en Jon Favreau as Harold “Happy” Hogan. Daarnaast zijn er rollen voor Willem Dafoe, Jamie Foxx en Alfred Molina.

Spider-Man: No Way Home is geregisseerd door Jon Watts op basis van een scenario door Chris McKenna & Erik Sommers.

Vanaf 8 september kun je Spider-Man: No Way Home Extended Cut kijken in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter