Spider-Man: No Way Home – The More Fun Stuff Version vanaf september

Om 60 jaar Spider-Man te vieren, heeft Sony de nieuwe fanversie Spider-Man: No Way Home – The More Fun Stuff Version aangekondigd.

Spider-Man: No Way Home veroverde de wereld in december. De film bracht een indrukwekkend bedrag op aan de wereldwijde kassa en nu keert de film terug in de bioscoop. Sony Pictures heeft namelijk Spider-Man: No Way Home: The More Fun Stuff Version aan, die op vrijdag 2 september in bioscopen in de Verenigde Staten en Canada zal verschijnen. Meer landen zullen op een later tijdstip worden aangekondigd. Of de film ook in Nederland in de bioscoop zal verschijnen is op dit moment nog niet bekend. De More Fun Stuff-versie wordt aangekondigd als een verlengde versie van No Way Home met “toegevoegde en uitgebreide scènes van Spidey”, ter ere van het 60-jarig jubileum van het personage. Bekijk hieronder de aankondiging.

Spider-Man: No Way Home – The More Fun Stuff Version

Voor het eerst in de filmgeschiedenis van Spider-Man wordt de identiteit van onze vriendelijke buurtheld onthuld, waardoor zijn superheldenverantwoordelijkheden in conflict komen met zijn normale leven en degenen om wie hij het meest geeft in gevaar komen. Wanneer hij de hulp inroept van Doctor Strange om zijn geheim te herstellen, scheurt de spreuk een gat in hun wereld, waardoor de machtigste schurken die ooit tegen een Spider-Man hebben gevochten, in welk universum dan ook, vrijkomen. Nu zal Peter zijn grootste uitdaging tot nu toe moeten overwinnen, die niet alleen zijn eigen toekomst voor altijd zal veranderen, maar ook de toekomst van het Multiverse.

Spider-Man: No Way Home ziet de terugkeer van Tom Holland als de geliefde muurcrawler, evenals Tobey Maguire en Andrew Garfield. Het derde deel in de Spider-Man reeks van het MCU ziet ook de terugkeer van Zendaya (Euphoria, Dune) als MJ, Jacob Batalon als Ned Leeds, Marisa Tomei (The King of Staten Island) als tante May, Tony Revolori (The French Dispatch) als Flash en Hannibal Buress (Tag) als Coach Wilson. Ook keert Benedict Cumberbatch terug als Doctor Strange en Jon Favreau as Harold “Happy” Hogan. Daarnaast zijn er rollen voor Willem Dafoe, Jamie Foxx en Alfred Molina.

Spider-Man: No Way Home is geregisseerd door Jon Watts op basis van een scenario door Chris McKenna & Erik Sommers.

Spider-Man: No Way Home thuis kijken

Vanaf 22 maart 2022 kun je Spider-Man: No Way Home thuis kijken via diverse platvormen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter