Spider-Man: No Way Home vanaf 22 maart online thuis te kijken!

Vanaf 22 maart 2022 is Spider-Man: No Way Home online thuis te kijken! Ontdek meer dan 80 minuten aan extra’s, waaronder bloopers, momenten achter de schermen en meer featurettes.

Het volledige pakket bonusmateriaal is beschikbaar op Apple TV bij aankoop van Spider-Man: No Way Home, en geselecteerd materiaal is ook verkrijgbaar bij andere geselecteerde verkooppunten. Meer details volgen.

Het lijkt er op dat Sony Pictures in Nederland volledig kiest voor digitale releases en de fysieke uitgaven niet meer aanbiedt. De focus komt geheel op streaming te liggen.

Om de aankondiging te promoten, onthulde Marvel Entertainment de langverwachte foto van Tom Holland, Andrew Garfield en Tobey Maguire die de iconische Spider-Men-meme nabootsen. Bekijk deze hieronder.

Bonus Materialen

· Bloopers & Gag Reel
· Alternate Reality Easter Eggs
· 7 Behind the Scenes Featurettes
· Action Choreography Across the Multiverse
· A Multiverse of Miscreants
· A Spectacular Spider-Journey with Tom Holland
· Enter Strange
· Graduation Day
· Realities Collide, Spiders Unite
· Weaving Jon Watt’s Web
· 2 Special Panels
· The Sinister Summit – Villains Panel: Willem Dafoe, Alfred Molina, and Jamie Foxx sit down for a roundtable discussion of their sinister characters.
· A Meeting of the Spiders – Heroes Panel: The Heroic Spider heroes sit down for a roundtable discussion on Peter, Stunts, and skintight suits.
· 3 Stories from The Daily Bugle
· Spider-Menace Strikes Again
· Spider Sycophant
· Web of Lies
· 2 Stunt Scenes Previsualization
· Apartment Fight
· Shield Fight
· 3 International Exclusives
· Spider-Man and the Multiverse in Marvel Comics
· Spider-Suits, Gliders, and the Costumes of the Multi-Verse
· Magic, Mayhem and the Visual Effects of the Multiverse

Spider-Man: No Way Home online kijken

Voor het eerst in de filmgeschiedenis van Spider-Man wordt de identiteit van onze vriendelijke buurtheld onthuld, waardoor zijn superheldenverantwoordelijkheden in conflict komen met zijn normale leven en degenen om wie hij het meest geeft in gevaar komen. Wanneer hij de hulp inroept van Doctor Strange om zijn geheim te herstellen, scheurt de spreuk een gat in hun wereld, waardoor de machtigste schurken die ooit tegen een Spider-Man hebben gevochten, in welk universum dan ook, vrijkomen. Nu zal Peter zijn grootste uitdaging tot nu toe moeten overwinnen, die niet alleen zijn eigen toekomst voor altijd zal veranderen, maar ook de toekomst van het Multiverse.

Spider-Man: No Way Home ziet de terugkeer van Tom Holland als de geliefde muurcrawler, die nu zal worden vergezeld door Benedict Cumberbatch‘s Doctor Strange. Het derde deel in de Spider-Man reeks van het MCU ziet ook de terugkeer van Zendaya (Euphoria, Dune) als MJ, Jacob Batalon als Ned Leeds, Marisa Tomei (The King of Staten Island) als tante May, Tony Revolori (The French Dispatch) als Flash en Hannibal Buress (Tag) als Coach Wilson. Ook zal Jon Favreau terugkeren as Harold “Happy” Hogan. Daarnaast zijn er rollen voor Willem Dafoe, Jamie Foxx en Alfred Molina.

Spider-Man: No Way Home is geregisseerd door Jon Watts op basis van een scenario door Chris McKenna & Erik Sommers.

Spider-Man: No Way Home thuis kijken

Vanaf 22 maart 2022 kun je Spider-Man: No Way Home thuis kijken via diverse platvormen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter