Spin-off Mocro Maffia Meltem vanaf 10 december op Videoland

De nieuwe film Mocro Maffia Meltem verschijnt op 10 december op Videoland. Het is een spin-off van Mocro Maffia. Dat maakt de streamingdienst vandaag bekend. Maak kennis met een nieuw Mocro Maffia karakter! Haar business? Creditcardfraude…

Mocro Maffia Meltem

Als intelligente vrouw heeft Meltem haar zaakjes goed op orde. Door de gokverslaving van haar vader raakt de Turks-Nederlandse vrouw noodgedwongen betrokken bij de criminele organisatie van Paus. In een wanhopige poging om haar vader uit handen van de Mocro Maffia te houden, reikt ze uit naar haar in coke handelende Turks-Duitse familie in Düsseldorf. In de film zien we hoe Meltem haar geld verdient met creditcardfraude.

De hoofdrol in deze spin-off is voor Sinem Kavus (Hoogvliegers en Papadag). Videoland bevestigde dat Kavus ook in het vierde seizoen van Mocro Maffia te zien zal zijn.

De serie is bedacht en ontwikkeld door het Moordvrouw-duo Achmed Akkabi en Thijs Römer exclusief voor Videoland, waar de serie op 11 oktober 2018 in première ging. Het verhaal is geïnspireerd op het boek Mocro Maffia van Wouter Laumans en Marijn Schrijver. De 40 minuten durende film verschijnt in aanloop naar Mocro Maffia seizoen 4, waarvan op dit moment nog geen releasedatum bekend is.

Mocro Maffia Meltem verschijnt 10 december op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter