Station 19 vanaf 3 augustus op Videoland

Videoland heeft op Facebook bekend gemaakt dat seizoen 1 en 2 van de Grey’s Anatomy spin-off Station 19 vanaf 3 augustus te zien zullen zijn. De serie is gesitueerd in een Seattle brandweerkazerne en vindt drie blokken van het beroemde Seattle Grace Hospital plaats.

De serie volgt de relaties en gevaren van de hardwerkende bemanning van het brandweerkazerne Station 19, die opereren als brandweermannen en getrainde EMT’s. In de hoofdrol zien we Jaina Lee Ortiz als Andy Herrera, een zelfverzekerde, badass brandweerman die ook de dochter is van Captain Pruitt, die wordt gespeeld door Miguel Sandoval. Pruitt werkt als de mentor van zowel Andy als Jack Gibson (Gray Damon), luitenant van Station 19. Andy en Jack kunnen complete tegenpolen zijn.

Andere personages zijn onder meer rookie Ben Warren (Jason George), de Station-favoriet Travis Montgomery (Jay Hayden), Andy’s vroegere vlam Ryan Tanner (Alberto Frezza) en haar beste vriend / vertrouweling Maya Bishop (Danielle Savre).

Station 19 is gemaakt en geschreven door Grey‘s uitvoerend producent/showrunner Stacy McKee. Grey‘s bedenker Shonda Rhimes en de frequente productie-medewerker Betsy Beers gaan produceren.

In mei 2017 ontving de spin-off een serieorder van ABC. In mei 2018 vernieuwde ABC de serie voor een tweede seizoen, dat in première ging op 4 oktober 2018. In mei 2019 werd de serie verlengd voor een derde seizoen, welke op 23 januari 2020 verscheen. In maart 2020 vernieuwde ABC de serie voor een vierde seizoen, die zal worden uitgezonden tijdens het televisieseizoen 2020-21.

Seizoen 1 en 2 van Station 19 zijn vanaf 3 augustus te zien op Videoland.

VOLG ONS

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste film- en serienieuws? Volg Entertainmenthoek dan op FacebookInstagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram