Stephen King’s The Stand vanaf 3 januari in Nederland te zien

De nieuwe adaptatie van Stephen King’s The Stand zal in Nederland vanaf 3 januari te zien! De serie zal in Nederland via StarzPlay op Prime Video en AppleTV+ te streamen zijn. The Stand (De Beproeving) stamt uit 1978 en is één van Stephen Kings bekendste bestsellers. Bekijk hieronder de trailer voor The Stand.

The Stand in Nederland

De serie The Stand is gebaseerd op een boek van Stephen King. Een door Amerikaanse wetenschappers ontwikkeld dodelijk virus maakt een einde aan het leven van het grootste deel van de aarde. Toch blijkt een behoorlijk deel immuun te zijn voor deze griep. Zij krijgen last van dromen en visioenen. Een deel krijg te maken met de oude Abagail Freemantle, die hen vraagt te komen naar Colorado. De andere helft van de overgebleven bevolking krijg bezoek van Randall Flagg, de duivel. Zij worden verzocht hem te volgen richting Las Vegas. Uiteindelijk leidt dit tot de ultieme confrontatie tussen goed en kwaad.

De hoofdrollen worden gespeeld door James Marsden, Amber Heard, Greg Kinnear, Odessa Young, Henry Zaga, Whoopi Goldberg, Jovan Adepo, Owen Teague, Brad William Henke, Daniel Sunjata, Marilyn Manson, Alexander Skarsgård, Nat Wolff, Eion Bailey, Katherine McNamara, Hamish Linklater, Heather Graham.

De serie-adaptatie bestaat uit negen afleveringen en wordt geregisseerd door Josh Boone.

King schreef de tiende en laatste aflevering van de serie, die naar verluidt een nieuwe ‘coda’ voor het verhaal zal bevatten die geen deel uitmaakte van de roman van de auteur. Boone, Roy Lee, Jimmy Miller, Richard P. Rubinstein en Cavell zullen uitvoerend produceren. Will Weiske en Miri Yoon zullen co-uitvoerend produceren met Owen King als producer.

The Stand zie je vanaf 3 januari op Prime en AppleTV+.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter