Stopt Harry Potter-actrice Emma Watson met acteren?

UPDATE

Emma Watson stopt zeker niet met acteren. Dat zegt haar manager Jason Weinberg tegenover Entertainment Weekly. Hij reageert daarmee op geruchten die eerder deze week verschenen. Volgens The Daily Mail zou ze namelijk uit de schijnwerpers stappen. Weinberg reageerde hierop met:

“Emma’s social media accounts are dormant but her career isn’t.”  

Toegegeven, Watson is de laatste tijd relatief weinig te zien geweest op het witte doek. Ze was in 2019 voor het laatst op het scherm te zien als Meg March in Little Women, geregisseerd door Greta Gerwig. Daarvoor was ze nog te zien in The Circle en de live-action Beauty and the Beast.

Hieronder gaat het originele bericht verder.


Brits actrice Emma Watson, vooral bekend van haar rol als Hermione Granger in de Harry Potter-franchise stopt voorlopig met acteren. Dat laten verschillende bronnen weten. Zo zou Watson tot nader order geen toekomstige rollen aannemen en valt in haar biografie van Instagram het volgende statement te lezen:

“Emma’s official Instagram page is currently dormant and is not being updated.”

Emma Watson

Watson speelde ook de hoofdrollen in Beauty and the Beast (2017) en Little Women (2019). De publicist van de actrice zou tegenover de krant hebben laten weten dat ze voorlopig even een stapje terug doet als het aankomt op de publiciteit.

Watson heeft al anderhalf jaar een relatie met Leo Robinto, een succesvol ondernemer die zijn geld verdient met de productie van legale cannabis in Los Angeles. Volgens de laatste geruchten zouden de twee ook al verloofd zijn. Een bron vertelde aan The Daily Mail:

“Emma has gone underground, she is settling down with Leo. They’re laying low. Maybe she wants a family.”VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter