Strange World vanaf 23 december op Disney Plus Nederland

Bereid je voor op een reis die je nooit meer zal vergeten! Stream Disney’s Strange World vanaf 23 december op Disney Plus Nederland.

Strange World Disney Plus

Strange World op Disney Plus Nederland

De originele actie-avonturenfilm wordt beschreven als een knipoog naar pulptijdschriften – populaire fictie uit de eerste helft van de 20e eeuw die werd gedrukt op goedkoop houtpulppapier. De film reist diep in een onbekend en verraderlijk land waar fantastische wezens wachten op de legendarische Clades, een familie van ontdekkingsreizigers wiens verschillen hun laatste – en verreweg – meest cruciale missie dreigen te vernietigen,

Strange World wordt mede geregisseerd door Don Hall (Big Hero 6) en Qui Nguyen, die eerder samenwerkten aan Raya and the Last Dragon. Het wordt geproduceerd door Roy Conli (Tangled).

De stemmencast van de film bestaat uit namen als Jake Gyllenhaal, Dennis Quaid, Jaboukie Young-White, Gabrielle Union en Lucy Liu.

Strange World is vanaf 23 december te zien op Disney Plus Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter