Studenten vs zombies in All of Us Are Dead trailer

Netflix heeft de trailer uitgebracht voor All of Us Are Dead, het volgende Zuid-Koreaanse horrordrama van de streamer, dat later deze maand op 28 januari verschijnt. De video, die je hieronder kunt bekijken, begint met twee studenten die hun best doen om de politie te overtuigen van de zombie besmetting. Het toont de overlevingsstrijd van de jonge personages terwijl ze vast komen te zitten in het midden van een apocalyps.

All of Us Are Dead

All of Us Are Dead is gebaseerd op de populaire digitale strip van Joo Dong-Geun uit 2009 op Webtoon. De serie volgt een groep studenten die vastzitten op een middelbare school en die zich in moeilijke situaties bevinden terwijl ze proberen gered te worden van een zombie-invasie op hun school. Het moet een ​​volledig nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van zombies openen met een verhaal van gedurfde tieners die erin slagen om liefde en vriendschap te vinden, zelfs te midden van een zombie-apocalyps.

De serie wordt geleid door een jonge cast, waaronder Yoon Chan-Yeong (Mama) als Cheong-san, Park Ji-Hu (House of Hummingbird) als On-jo, Cho Yi-Hyun (Metamorphosis) als Nam-ra, Lomon (Bleak Night) als Su-hyeok en Yoo In-Soo (School 2017) als Gwi-nam. Andere rollen zijn er voor Lee Yoo-Mi en Lim Jae-hyeok.

All of Us Are Dead is mede geregisseerd door Lee JQ (Beethoven Virus, Intimate Strangers) en Kim Nam-Su op basis van een script geschreven door Chun Sung-Il. Het is een productie van JTBC Studios’ Film Monster.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter