StudioCanal ontwikkelt Paddington 3

Iets meer dan twee jaar nadat we voor het laatst hoorden dat de studio geïnteresseerd was in het voortzetten van de avonturen van de iconische beer, meldt Variety dat StudioCanal heeft bevestigd dat Paddington 3 in actieve ontwikkeling is. Studiovertegenwoordigers zeiden in een verklaring:

“We can confirm Studiocanal is working very hard on film 3 with the utmost craft and care — as with film 1 and 2.”  

Het nieuws komt slechts een week nadat franchise-acteur Hugh Bonneville aan BBC Radio 2’s The Zoe Ball Breakfast Show vertelde dat er een “voorwaarts momentum” was op een derde deel van de franchise en dat de komst ervan “aan de horizon was.”

Twee jaar geleden verklaarde co-schrijver / regisseur Paul King van de originele film dat dat hij geen derde film zou regisseren, maar betrokken zou blijven bij de reeks.

Paddington 3

In het laatste vervolg zien we dat de titulaire beer zich heeft gevestigd bij de familie Brown in Windsor Gardens, waar hij een populair lid van de gemeenschap is geworden. Overal waar hij gaat verspreidt hij vreugde en marmelade. Terwijl hij op zoek is naar het perfecte cadeau voor de honderdste verjaardag van zijn geliefde tante Lucy, ziet Paddington een uniek pop-upboek in de antiekwinkel van meneer Gruber en begint hij aan een reeks klusjes om het te kopen. Maar als het boek wordt gestolen, is het aan Paddington en de Browns om de dief te ontmaskeren.

Paddington 2 werd geregisseerd door Paul King (Paddington, Come Fly with Me, The Mighty Boosh) en is geschreven door King en Simon Farnaby (Paddington, Yonderland, Mindhorn). De cast van de sequel bestaat uit Ben Whishaw, Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi, Madeleine Harris, Samuel Joslin, Imelda StauntonHugh Grant en Brendan Gleeson.

Paddington is gebaseerd op de internationaal geliefde serie kinderverhalen van de Britse auteur Michael Bond, waarvan wereldwijd meer dan 35 miljoen exemplaren zijn verkocht, in meer dan 40 talen zijn vertaald en tot de verbeelding spreken van kinderen en volwassenen over de hele wereld.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter