Suicide Squad 2 en DC Super Pets in 2021

Warner Bros. Pictures. heeft via The Hollywood Reporter laten weten dat The Suicide Squad en DC Super Pets ook in de zomer van 2021 verschijnen. Er is ook aangekondigd dat James Gunn het vervolg op Suicide Squad zal schrijven en regisseren!

The Suicide Squad was voorheen bekend als Suicide Squad 2, de opvolger van Suicide Squad uit 2016. Het is een van de eerste projecten van Gunn sinds hij werd ontslagen door Disney voor aanstootgevende tweets.

Het is onduidelijk of Margot Robbie zal terugkeren voor The Suicide Squad, aangezien zij een van de hoofdpersonen is in de Birds of Prey-film.Vermoedelijk zullen Will Smith en de meerderheid van de cast hun rol voor The Suicide Squad hernemen. De nieuwe Suicide Squad moet op 6 augustus verschijnen.

DC Super Pets zal te zien zijn vanaf 21 mei 2021. De film zal waarschijnlijk een animatie worden. Het verhaal gaat over de dieren van de superhelden. In 1962 verscheen er al een eerste comic over de huisdieren, zoals Krypto the Super-Dog, Streaky the Super-Cat, Bat-Cow, Flexi the Plastic Bird, Aquaman’s zeepaard Storm en Ace the Bat-Hound. De regie is in handen van regisseurs Jared Stern en Sam Levine.