Suicide Squad verenigd op nieuwe posters

Warner Bros. heeft een hele reeks (promo)posters voor Suicide Squad vrijgegeven, waarop we de verschillende schurken zien. Bekijk deze hieronder. Het Suicide Squad is een team van schurken die in ruil voor strafvermindering, opdrachten uitvoert voor de Amerikaanse overheid.

Suicide Squad verenigd op nieuwe posters 160601075538373823 a62007e d36655b f0d3956 Suicide Squad verenigd op nieuwe posters

Suicide Squad

Een groep bijzondere en extreme criminelen voert klusjes uit voor de overheid in ruil voor hun vrijheid. Beter bekend als de Task Force X gaan ze hun missies te lijf. Het voelt goed om slecht te zijn… Stel een team samen van ‘s werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen Super Schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan.

U.S. intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat. Echter, wanneer zij ontdekken niet geselecteerd te zijn om te slagen, maar enkel om hun schuld in te lossen (falen is onvermijdelijk), is het de vraag of de Suicide Squad tijdens een poging zal sterven, of dat het vanaf nu ieder voor zich wordt.

In de film spelen de superschurken van DC Comics de hoofdrol. Het is de derde film in het DC Extended Universe.

Hoofdrollen zijn er voor Will Smith, Margot RobbieJoel Kinnaman, Jai Courtney, Karen FukuharaViola DavisAdewale Akinnuoye-Agbaje, Jared Leto, Jay Hernandez, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne.

De film is geschreven en geregisseerd door David Ayer en zal op 4 augustus 2016 in première gaan.