Summerland trailer & poster met Gemma Arterton

IFC Films heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor het oorlogsdrama Summerland, geschreven en geregisseerd door Olivier Award-winnende toneelschrijver Jessica Swale (Nell Gwynn). Je kunt de trailer en poster hieronder bekijken!

Summerland

Summerland volgt Alice, een teruggetrokken schrijver, die zich heeft neergelegd bij een eenzaam leven op de kliffen aan de kust van Zuid-Engeland terwijl de Tweede Wereldoorlog aan de andere kant van het kanaal woedt. Tot haar ongenoegen wordt een jonge vluchteling bij haar ondergebracht en wil ze deze zo snel mogelijk aan iemand anders overdragen. Toch vormt ze geleidelijk aan een band met Frank en zorgt de groeiende vriendschap ervoor dat er enkele geheimen uit haar verleden aan het licht komen.

 Rollen in de film zijn er voor Gemma Arterton (Gemma Bovery, Byzantium, Quantum of Solace), Gugu Mbatha-Raw (Loki, Motherless Brooklyn, Beyond the Lights), Penelope Wilton (Downton Abbey, The Best Exotic Marigold Hotel), Tom Courtenay (The Aeronauts, Doctor Zhivago) en nieuwkomer Lucas Bond.

Summerland verschijnt op 31 juli in geselecteerde bioscopen en op VOD/Digital-platforms. Over een Nederlandse release is nog niks bekend.