Summertime seizoen 2 vanaf 3 juni op Netflix

Vanaf 3 juni is het Summertime seizoen 2 te zien op Netflix. Een modern liefdesverhaal dat zich afspeelt tijdens de zomer aan de Italiaanse Adriatische kust. Een onmiskenbare aantrekkingskracht brengt Ale en Summer samen, die uit heel verschillende werelden komen. Het is geïnspireerd op Three Meters Above the Sky van Federico Moccia. Bekijk hieronder de trailer.

summertime seizoen 2

Summertime seizoen 2

Het eerste seizoen van Summertime speelt zich af aan de Italiaanse kust van de Adriatische zee, en gaat over Ale en Summer. De twee komen uit heel verschillende milieus, maar de aantrekkingskracht tussen hen is onmiskenbaar. Het wordt een onvergetelijke vakantie die hun leven voor altijd zal veranderen.

De serie is gebaseerd op het boek Tre metri sopra il cielo van Federico Moccia (dit boek werd in 2004 al eens verfilmd). Het duo Mirko Cetrangolo en Anita Rivaroli zijn de mensen achter deze serie. Lorenzo Sportiello en Francesco Lagi hebben de regie in handen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Coco Rebecca Edogamhe, Ludovico Tersigni, Amanda Campana, Andrea Lattanzi.

Summertime seizoen 2 is vanaf 3 juni te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter